Parempaa elämänlaatua

Haluamme tehdä ihmisten jokaisesta päivästä paremman. Uskomme, että terveellinen kouluruoka saa lapset voimaan hyvin, että työpaikallaan viihtyvät työntekijät saavat yritykset kukoistamaan ja että yksilöllisesti huomioidut potilaat paranevat nopeammin. Olemme kehittäneet monipuolisen ja laaja-alaisen palveluvalikoiman, jotta jokaisella asiakkaallamme olisi mahdollisuus parempaan arkeen. Kehitämme, johdamme ja tarjoamme kolmen eri alan palveluita – yrityspalveluita, liiketoiminnan tukipalveluita sekä koti- ja hoivapalveluita.

Tietoa meistä

Meidän tarinamme...

Uskomme, että hyvä yritystoiminta syntyy hyvistä teoista. Sodexon positiivinen vaikutus ulottuu kaikkiin niihin 100 miljoonaan kuluttajaan, joita palvelemme päivittäin. Kehitämme, johdamme ja tarjoamme kolmen eri alan palveluita - yrityspalveluita, liiketoiminnan tukipalveluita sekä koti- ja hoivapalveluita.

Lue lisää

... on ihmistemme tarina

Meille on tärkeää huolehtia työntekijöistämme, ja heidän elämänlaatunsa on meille ensiarvoista. Työyhteisömme vaalii avoimuutta ja osallistumismahdollisuuksia, ja Sodexo tarjoaa työntekijöilleen laajan valikoiman urapolkuja.

Lue lisää

Ota yhteyttä