Tulevaisuuden työpaikkaa rakentamassa - tähän me keskitymme

Inspiroivan työympäristön luominen

Työntekijän viihtyminen on menestystekijä, joka erottaa kilpailijat toisistaan. Jos yritys haluaa houkutella ja pitää kiinni alan parhaista lahjakkuuksista, sen on luotava ympäristö, jossa kaikki kukoistavat. Työskentelemme yritysten kanssa kaikkialla maailmassa, minkä ansiosta tiedämme, miten luoda juuri sinun yrityksellesi ainutlaatuinen, sitouttava ja kaikki huomioon ottava työpaikkakokemus.

Työelämän ruokapalvelut: Energiaa ihmisille ja liiketoiminnalle

Ruokatrendit ja -tottumukset ovat jatkuvassa muutoksessa. Yhä useampi yritys seuraa tiiviisti kansainvälisiä tuulia, kuten kasvisruokien ja vastuullisuuden kehitystä. Onko sinun yrityksesi ajan hermolla? Me olemme. Tuomme asiakkaidemme lautaselle tuoreimmat ruokatrendit, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja ruokavalioihin – aina vastuullisesti.

Digitaalinen murros: Tulevaisuuden työelämän moottori

Teknologia on valttikortti nykyajan liike-elämässä. Se antaa kilpailuetua, säästää rahaa ja houkuttelee kyvykkäitä ja teknisesti orientoituneita lahjakkuuksia. Jotta siirtyminen digitaalisuuteen olisi sujuva ja kustannustehokas, on yrityksen ymmärrettävä, mikä palvelee parhaiten juuri sen tarpeita. Anna meidän kartoittaa ne ja auttaa sinua ottamaan kaikki irti teknologiasta.

Tekniset palvelut: Tehokkuutta ja säästöä

Kuinka päästä suoritustavoitteisiin ja samalla huolehtia siitä, että kaikki tapahtuu kustannustehokkaasti? Yksi tärkeimmistä askelista on integroida resurssien – kiinteistön, henkilöstön ja palvelujen – hallinta. Tekniset palveluratkaisumme auttavat sinua optimoimaan tuottavuuden ja tehokkuuden luomalla turvallisen, ihmisystävällisen ja mukautuvan työpaikkakokemuksen.

Positiivinen vaikutus: Vastuulliset liiketoiminnan käytännöt

Menestyksellinen liiketoiminta ei enää tarkoita vain voittojen saavuttamista. Kauaskatseiset organisaatiot tietävät, että yritysvastuun kantaminen on enemmän kuin eettinen päätös; se on hyvää liiketoimintaa. Me autamme yritystäsi menestymään liiketoiminnassa, suojelemaan ympäristöä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Muutos on mahdollinen – me kutsumme sitä Nykyajan työympäristöksi.

Painopisteet

Autamme yrityksiä tarjoamaan erinomaisen työpaikkakokemuksen monilla eri toimialoilla ymmärtämällä niiden erityishaasteet ja tarjoamalla oikeat ratkaisut.

Female and male co-workers talking

Talousalan yrityksille vakautta

Talousalan yritysten toiminta on tiukasti valvottua. Miten luoda joustava työympäristö? Hankkimalla palveluita, jotka lisäävät ketteryyttä ja pienentävät riskejä. Parantamalla työntekijöiden elämänlaatua. Näkemällä uusin silmin työpaikan mahdollisuudet ja tarpeet.

Consumer products manufacturing

Kuluttajatuotteita tarjoavat yritykset

Kuluttajatuotteita tarjoavien yritysten haasteena on hankkia tulevaisuuden työvoimaa. Mielestämme kaikkein tärkeintä on ymmärtää, mikä tätä kohderyhmää motivoi. Työpaikat on rakennettava palvelemaan digitaalisia ja sosiaalisia näkökulmia.

Co-workers in an open plan office looking at their laptops and computers

Teknologiayrityksille innovatiiviset puitteet

Teknogiayritykset muovautuvat diginatiivien mukana – heidän työskentelytapansa on teknologian muovaamaa. Sodexon palvelujen sydämessä ovat digitaaliset ratkaisut ja innovaatiot. Se on yksi tapamme parantaa elämänlaatua.

Business people walking and talking

Motivoiva ympäristö asiantuntijayrityksiin

Asiantuntijat ovat yritysten avaintekijöitä. Autamme yrityksiä parantamaan heidän elämänlaatuaan sekä pitämään heidät inspiroituneina ja motivoituneina. Luomme työskentely-ympäristön, joka vastaa ammattilaisten emotionaalisiin tarpeisiin sekä integroimme teknologiaa, jonka ansiosta tasapaino työn ja arjen välillä pysyy.

Female laboratory worker in her work

Vastaamme lääkealan haasteisiin

Lääkeala on haasteiden pyörteissä. Kehitystyö kallistuu koko ajan, ja hallinnolliset työtehtävät vievät aikaa tutkimukselta. Olemme kehittäneet parannuskeinon: joustava, innovatiivinen tulevaisuuden laboratorio, jossa tutkijat voivat keskittyä tärkeään tutkimukseen ja joka rohkaisee aktiivisesti tieteelliseen yhteistyöhön.

A woman sitting on the stairs and working on her laptop

Luovuutta viestintä- ja media-alalle

Työnantaja on muutakin kuin palkanmaksaja. Ihmiset haluavat työskennellä yrityksille, jotka ovat rehellisiä ja vastuullisia. Meidän ratkaisumme tukevat luovia ja innovatiivisia työpaikkoja, jotka kannustavat työntekijöitä tekemään maailmasta paremman.

170,000

työntekijää

Tässä segmentissä palvelemme yli 10 000 asiakasta ja 15 000 toimipaikkaa maailmanlaajuisesti.

Voimmeko olla avuksi?