Monimuotoinen ja osallistava työpaikka

Group of sodexo employees sitting at a table and listeningMonimuotoisuus ja kaikkien huomioiminen ovat työkulttuurimme kulmakiviä ja samalla erottamaton osa kasvustrategiaamme. Luomme terveellisiä työympäristöjä työntekijöillemme, jotta he voivat tulla töihin aina omana itsenään – sukupuolestaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan, puutteistaan, iästään tai etnisestä taustastaan riippumatta.

 

Luomme monimuotoisia yhteisöjä

Man and woman wearing aprons over their clothes and shaking handsToimimme paikallisesti rikastaaksemme sosiaalisesti yhteisöjä, alueita ja maita, joissa toimimme. Rakennamme aktiivisesti monipuolista toimittajaverkostoa, jossa on mukana myös naisten, vammaisten tai seksuaalisten vähemmistöjen omistamia yhtiöitä.

Olemme sitoutuneet synnyttämään positiivista vaikutusta paikallisissa yhteisöissä muun muassa järjestämällä yrittäjyyshankkeita vähäosaisille naisille sekä tukemalla monimuotoisuutta eri tavoin.

.

 

Go further

Women in Sodexo uniform watering flowers

Vastuullista kasvua

Kun Sodexo perustettiin vuonna 1966, se päätti asettaa yhteiskunnallisen vastuun kantamisen yhdeksi tärkeistä päämääristään. Miksi? Siksi, koska olemme aina halunneet, että kasvullamme on laajempaa merkitystä.

Ota yhteyttä

Yhteiskuntavastuuraporttimme tilikaudelta 2020 on julkaistu