Viimeisimpiä saamiamme tunnustuksia ja palkintoja

Dow Jones Sustainability Index

Sodexo on jo 17. kerran peräkkäin yltänyt alansa kärkipäähän yritysten vastuullisuutta mittaavassa S&P Global Dow Jones Sustainability World Index -listauksessa. Sodexo saa parhaan pistemäärän "Ravintolat ja vapaa-ajan palvelut" -sektorilla, jossa yrityksen kestävyyttä arvioidaan pistemäärällä 75/100 (+2 pistettä vs. 2020).

Lue lisää

2022 DiversityInc Hall of Fame Company

Sodexo nimettiin DiversityInc Hall of Fame -yritykseksi toukokuussa 2022. Tämä on jo 14. kerta, kun yritys on valittu monimuotoisuutta edistävien kärkiyritysten joukkoon.

S&P Global Sustainability Yearbook

Vuonna 2022, Sodexo listattiin 15. vuotena peräkkäin kestävän kehityksen kärkijoukkoon S&P Global Sustainability Yearbookissa.

CDP (aiemmin Carbon Disclosure Project)

Sodexo sai hiilipäästötoimia arvioivassa CDP:n mittarissa B-luokituksen, joka on eurooppalaista keskiarvoa parempi. Tämä tunnustus on osoitus merkittävästä edistymisestä hiilistrategiassamme.

CDP:n maailmanlaajuinen toimitusketjuraportti 2021

CDP:n uudessa toimitusketjuraportissa analysoidaan CDP:n kautta vuonna 2021 julkistettuja ympäristötietoja yli 11 400 yritystoimittajalta. Sodexo sai arvosanan A tunnustuksena toimistamme, joilla mitataan ja vähennetään ympäristöriskejä toimitusketjussa.

EcoVadis

EcoVadis on kansainvälinen taho, joka arvioi eri toimijoiden onnistumista vastuullisuudessa. Arviointi kattaa ympäristöön, työelämään ja ihmisoikeuksiin, etiikkaan sekä kestäviin hankintoihin liittyvät ulottuvuudet. Vuonna 2022 Sodexo sijoittui 1 %:n parhaimmiston joukkoon

European Women on Boards

European Women on Boards -järjestö on jälleen kerran myöntänyt Sodexolle tunnustuksen siitä, että sen hallintotapa on sukupuolten kannalta tasapainoinen. Sodexo on toisella sijalla Ranskassa ja kuudennella sijalla 668 eurooppalaisen yrityksen listalla European Women on Boards Gender Diversity Index Report 2021 -raportissa.

FTSE4Good Index

Sodexo on osa FTSE4Good-indeksiä, joka mittaa yritysten ympäristö-, sosiaali- ja hallintokäytäntöjä.

#2 sukupuolten välisessä tasapainossa

Sodexo listattiin toiselle sijalle, kun SBF 120 -pörssi-yhtiöitä arvioitiin hallintoelimissä toteutuvan suku-puolten tasapainon osalta.

Lue lisää

2021 Best-of-the-Best Corporations for Inclusion

Yhdysvaltain kansallinen LGBT-kauppakamari (National LGBT Chamber of Commerce, NGLCC), joka on LGBT-yhteisön liike-elämän äänitorvi, on yhdessä National Business Inclusion Consortium (NBIC) -yhteistyökumppaneidensa kanssa palkinnut Sodexon vuoden 2021 parhaiden yritysten palkinnolla osallisuuden edistämiseksi.

Yhteystiedot > Avaa jakaminen ja muut toiminnot