Tänä vuonna tunnustuksen työturvallisuudestaan sai 108 työpaikkaa. Sodexon tavoitteena on tulevaisuudessa yltää luokituksen kirkkaimpaan kärkeen.

Työterveyslaitoksen koordinoima Nolla tapaturmaa -foorumi on työpaikkojen yhteenliittymä, jonka tavoitteena on työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin parantaminen sekä hyvien käytäntöjen levittäminen Suomessa. Verkoston jäsenet edistävät yhdessä turvallisuuskulttuuria ja välittävät tietoa työturvallisuuden kehityssuunnista.

Foorumi julkistaa vuosittain työturvallisuuden tasoluokitukset jäsenilleen. Tänä vuonna tunnustuksen työturvallisuudestaan sai 108 työpaikkaa. Sodexo Suomi sai luokituksessa tason 2: Kohti maailman kärkeä.

– Me Sodexolla kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme lisätä työntekijöidemme hyvinvointia ja parantaa heidän turvallisuuttaan. Työturvallisuutemme kehitys on ollut myönteistä, ja ravintola- ja matkailualaan suhteutettuna tuloksemme ovat erittäin hyviä. Siitä kertoo myös saamamme tasoluokitus. Tavoitteemme on kuitenkin nolla tapaturmaa ja luokituksen ykköstaso. Kaukana emme tästä ole, mutta työtä on yhä tehtävänä, sanoo työturvallisuuspäällikkö Seppo Vartiainen.

 

Lisätietoja:

Sodexo Suomi
Seppo Vartiainen
työturvallisuuspäällikkö
+358 (0)50 351 1816
seppo.vartiainen@sodexo.com

Back to the list
Yhteystiedot > Avaa jakaminen ja muut toiminnot